Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

Danmarkspremiere i JUMP’IT – Kolding Trampolinpark

Danmarkspremiere i JUMP’IT – Kolding Trampolinpark

JUMP’IT lancerer som den første i Danmark ValoJump, der er et sjovt og udfordrende interaktivt spil udført på en trampolin.

Claus Rasmussen fra JUMP’IT udtaler om den helt nye attraktion i trampolinparken:

– ”Vi er super glade for at kunne præsentere ValoJump i JUMP’IT og at vi som den første trampolinpark i Danmark kan tilbyde denne sjove og udfordrende interaktive aktivitet. De forskellige spil på ValoJump er designet til at kunne spilles på ethvert trampolinniveau og af alle – børn som voksne. Det der gør spillet unikt, er, at man ”leger” sig gennem sjov motion samtidigt med, at man får en anderledes fed trampolinoplevelse”.

– ”Vi så ValoJump første gang på en stor messe og vidste med det samme, at DET trampolinspil skulle vi bare have i vores trampolinpark. Den lange kø foran ValoJumps messestand og de mange brede smil, når gæsterne afprøvede spillet – var nok til at overbevise os”, siger Claus Rasmussen og fortsætter ”der er flere underholdende spil indbygget i ValoJump, hvor man pointmæssigt kan dyste med sig selv eller mod dagens eller ugens highscore, og har man lavet et fedt trick, så optager spillet dette på video, som man efterfølgende kan sende til sig selv.

JUMP’IT slog dørene op et par dage før vinterferien 2019 og er kommet godt fra start, hvilket de mange besøgende gæster siden opstarten bevidner.

Til spørgsmålet om man kan forvente sig yderligere tiltag og nye aktiviteter i fremtiden, siger Claus endvidere:

– ”Vi har rigtig mange ideer på tegnebrættet, så JUMP’IT bliver JUMP’ITs eget trampolinkoncept. Vi har siden vores åbning fået mange rosende tilkendegivelser fra vores gæster, at vi har tilladt, at man selv kan tage sin egen madkurv med, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med”.

– ”Vi har også indgået samarbejde med Danmarks førende airtracks-leverandør GymPlay, hvor man i trampolinparken dels kan afprøve deres kvalitets-airtracks dels se deres lokale showroom med forskellige airtracks-produkter og diverse tilbehør”.

 – ”Vi har endvidere haft stor succes med vores trampolintiltag GYM’IT i foråret, hvor ca. 130 tilmeldte unge mennesker hver uge springer, øver og leger sig gennem 2,5 time på trampolindugene sammen med uddannede instruktører”.

 – ”Med hensyn til egentlige trampolinaktiviteter er ValoJump bare een af flere nye aktiviteter, vi snart lancerer i JUMP’IT. De andre tiltag er allerede bestilt og vi forventer at leverandøren etablerer disse indenfor meget kort tid” – så nu bliver det mega spændende at se, hvordan vores mange gæster vil tage imod dem og ValoJump ikke mindst”, slutter Claus Rasmussen af”.

Du kan allerede nu prøve ValoJump i JUMP’IT og se om du kan komme på highscore-listen.

OM VALOJUMP

Det finske Valo Motion, der har udviklet ValoJump, har mere end 40 installationer bag sig – fordelt over 15 forskellige lande.

Du kan se Youtube-præsentation af ValoJump her: https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=rvMZw-1m0E4