Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

KUNDE- OG FIRMAARRANGEMENT

JUMP'IT tilbyde jer et kunde- og firmaarrangement som bliver husket af alle

Har I behov for et anderledes firma- eller kundearrangement, så giver det god mening at tænke i trampolinpark. Et firmaarrangement i JUMP’IT Trampolinpark, er en udfordrende oplevelse med sved på panden, sjov, leg og aktiv motion for alle de deltagende. Og ikke mindst masser af smil på læben.

JUMP’IT – og vores 2.800 m2 store trampolinpark – er et oplagt sted at invitere enten firmaets medarbejder og selvfølgelig deres familie med til et par hyggelige og aktive timer, men JUMP’IT er også oplagt som kundearrangement, hvor I fx inviterer jeres eksisterende kunder (eller nye potentielle emner/kunder) med og deres familie.

Medarbejderdag i JUMP’IT = skaber sammenhold i organisationen

En medarbejderdag i JUMP’IT for hele familien styrker relationerne, den gode stemning og oplevelsen af at være en virksomhed, en afdeling, et team eller en organisation – det der driver og binder medarbejderne og kollegaer sammen. JUMP’ITs Medarbejderdag er et forløb fyldt med spændende udfordrende aktiviteter, hvor nogle ligger vægt på teamwork og teamspirit, imens andre igen fokuserer på leg, oplevelse og konkurrence.

JUMP’IT arrangerer gerne firmaarrangementer fra små grupper og til større arrangementer, hvor op til et par hundrede mennesker kan deltage.

Kundearrangement i JUMP’IT

Styrker netværket
Forbedrer samarbejdet
Give nye kunder

Har du yderligere spørgsmål vedr. firma- og kundearrangement i JUMP’IT?

Kontakt os på info@jump-it.dk eller 7370 9490 for yderligere information samt tilbud på jeres arrangement.