Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

ONLINE BOOKING

BOOK NU

DET ER NEMT OG ENKELT

Booking / reservering af tid

Vi har et begrænset antal pladser i parken. Vi anbefaler derfor altid, at du reserverer tid på forhånd, så du er sikker på en hoppetid og ikke skal vente, hvis vi i visse tidsrum er fuldt booket – specielt i weekenden, i ferier og helligdage.

Betaling sker ved fysisk ankomst i JUMP’IT, du kan/skal derfor IKKE betale ved din online booking. Vælg “Betal ved ankomst” under betaling. 

Praktisk information

Book din/jeres hoppetid i nedenstående formular. Hvis den ønskede tid ikke vises, betyder det at tiden er fuldt booket, og så skal du vælge et andet tidspunkt. “Drop-in” -besøg er naturligvis også mulige, men så risikerer du at skulle vente, hvis parken er fuld booket. Specielt i weekend og i ferieperioder er det en god ide at forhåndsbooke hoppetid.

Mød op ca. 15-20 minutter før starttidspunktet for at tjekke ind, komme af med dit overtøj, iføre dig dine skridsikre strømper og se vores sikkerhedsvideo.

Skridsikre strømper/sokker er påkrævet i JUMP’IT.

BOOK TID HER

Kære gæster,

Grundet nye COVID-19 restriktioner tvangs-lukkes JUMP'IT desværre fra d. 16.12.20 til d. 17.01.21 (eller når det tillades at åbne igen)

Gavekort kan naturligvis stadig købes, og benyttes efter den 3. januar

Eksisterende Gavekort og Månedskort kan forlænges tilsvarende lukkeperioden

Vi glæder os til at se jer igen 🙂

Mange hilser
JUMP'IT