Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

Aktiviteter i JUMP’ITs trampolinpark og legeland

Aktiviteter i JUMP'ITs trampolinpark og legeland

JUMP’IT er en 2.800 m2 stor indendørs trampolinpark med trampoliner på vægge og gulve. Her kan både børn og voksne udfordres med de mange sjove og udfordrende aktiviteter.

JUMP’IT har egen café og organiserer fødselsdagsfest, bachelorpartier og andre arrangementer for skoler, foreninger og virksomheder. Vores mål er at være det sejeste og sjoveste aktivitetspark i Trekantsområdet

Følg os på Facebook, deltag i løbende konkurrencer og følg med i, når vi introducerer de nye spændende tiltag her på hjemmesiden.

ValoJump - interaktivt spil

JUMP’IT tilbyder, som den første i Danmark, det interaktive trampolinspil ValoJump. De 4 indbyggede spil er mega sjove og udfordrende og giver med garanti høj puls og sved på panden. Se om du kan slå highscoren eller dine venner.

Cardio Wall - interaktivt spil

Cardio Wall er et interaktivt spil på trampolin, som kan spilles af en eller to mod hinanden. Du kan teste din speed eller reaktionsevne på de blinkende LED-lamper. Kan du måske slå din bedste ven?

FREE JUMP

Med 2800 m2 væg-til-væg trampoliner bliver du indbudt til at hoppe på dem alle. Gør det til et mål, at få hoppet på hver eneste trampolin. Der venter dig en sjov og udfordrende leg.

DODGEBALL - RAM DINE VENNER

Vores Dodgeball-bane er et indrammet trampolinområde, så hop og kasten med bløde skumbolde bliver en vild krig, hvor det gælder om ikke at blive ramt – og ramme de andre på den anden side af midterlinjen.

Du kan også lave dit eget dodgeball team og udfordre dine venner eller familie.

SKUMGRAVE

Tag et stort hop og dyk ned i vores mange store skumgrave. Vi holder løbende vores skumgrave rene og sikre, så du ingen undskyldning har for at kaste dig ud på bagdelen eller ryggen.

BATTLE BEAM - VIP DINE VENNER AF PINDEN

Er du stærkere og/eller klogere end din fjende på den anden side af Battle Beam bjælken? Hvis du er, så vinder du helt sikkert. Vores store puffer kræver nemlig snilde, kløgt og teknik, hvis du skal vinde kampen. Er der noget bedre end at se sin modstander falde tungt ned i den store pommesfrites skumgrav og mærke sejrens sødme.

HIGH PERFORMANCE

JUMP’IT råder over 4 store high performance trampoliner, hvor du ud over adrenalinsuset får rig mulighed for at ”walke” op ad de høje vægge. Området er et must for alle parkour- og trampolinentusiaster.

MINI JUMP (FOR 0-4 ÅR)

Hvorfor er det kun de store børn, der skal have mulighed for at springe i trampolin? Nej vel. Derfor er JUMP’IT også for børn i alderen 0-4 år, hvor de små poder får afprøvet deres koordinering og motorik gennem aktiv og sjov leg. Bemærk, at børn under 5 år altid skal være i følge med en voksen, da vi ikke har et egentlig miniput-område.

WALK THE WALL

Lær at gå på væggen i vores High Performance-område! Bounce på din ryg og gå op i væggen. Det ser mega sejt ud – dem der kan.

LONG RUN

JUMP’IT har to lange Long Run trampoliner, hvor den ene er udstyret med to “pukler” man kan hoppe op på eller over.

SLAM DUNK - DUNK SOM EN PRO

Vil du dunke som en pro, så har JUMP’IT to basketball-kurve, hvor du kan hoppe i trampolinen og komme så højt op i luften, at det må føles som en professionel basketballspiller.

NINJA WARRIOR - en udfordrende forhindringsbane

Prøve vores udfordrende Ninja Warrior forhindringsbane – den giver sved på panden og smil på læben. Banen består af nogle forskellige forhindringer, som du skal igennem for at gennemføre – forhindringerne har forskellige sværhedsgrader (fra let til svær) – god fornøjelse 🙂

SPYDER-TOWER - fald ned gennem nettet....

Prøv JUMP’ IT’s nye SPYDER-TOWER. Tør du lade dig falde 6 m. ned gennem nettet …. måske du bliver fanget undervejs 🙂

En udfordrende og spændende aktivitet

RUTSJEBANER

Klar til at susse ned ad bakken som en ægte rutsjebane-mester? Hos JUMP’IT har vi en dobbelt rutsjebane i rød, hvor du kan kaste dig ned ad med dobbelt fart og dobbelt sjov! Glide ned sammen med en ven eller familiemedlem og mærk suset af frihed, som om du er på din egen personlige rutsjebane-eventyr. Tag plads, grib fat, og glid afsted med et stort smil og masser af fart!

Klik på de enkelte aktiviteter til venstre for at læse mere om aktiviteterne.

 

Du kan se nogle eksempler af vores aktiviter nedenunder! 

  • Valo Jump
  • Dodge Attack
  • Cardio Wall
ValoJump fra Valo Motion

ValoJump fra Valo Motion er et herresjovt interaktivt spil.

JUMP’IT lancerer som den første i Danmark ValoJump, der er et sjovt og udfordrende interaktivt spil udført på en trampolin.

Vi er super glade og stolte over at kunne præsentere ValoJump i JUMP’IT og at vi som den første trampolinpark i Danmark kan tilbyde denne sjove og udfordrende interaktive aktivitet.

De forskellige spil på ValoJump er designet til at kunne spilles på ethvert trampolinniveau og af alle – børn som voksne. Det der gør spillet unikt, er, at man ”leger” sig gennem sjov motion samtidigt med, at man får en anderledes fed digital trampolinoplevelse.

Kom forbi Kolding Trampolinpark og se om du kan slå dagens eller ugens highscore.

HAR DU EN BEDRE KASTEARM END DINE VENNER

Slå dine venner på modsatte side af DodgeBall banen – hvis du kan Men det kræver, du har en bedre og mere præcis kastearm end dem.

JUMP’IT’s nyeste interaktive spil er Dodge Attack, hvor du på 2 minutter skal forsøge at ramme flere målskiver/point på modsatte banehalvdel end dine modstandere. Der er hylende sjovt og får med garanti pulsen og adrenalinen op i det røde felt.

SLÅ DIN VEN - I SPEED OG REAKTIONSEVNE

JUMP’IT præsenterer endnu en sjov og underholdende nyhed i Kolding Trampolinpark. Cardio Wall er seneste skud på stammen og er et interaktivt spil på trampolin, som kan spilles af en eller to mod hinanden. Du kan teste din speed eller reaktionsevne på de blinkende LED-lamper. Men det kræver masser af sved på panden. Men sjovt er det

Prøv om du kan slå din bedste ven.