Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

Aktiviteter i JUMP’ITs trampolinpark og legeland

Aktiviteter i JUMP'ITs trampolinpark og legeland

JUMP’IT er en 2.800 m2 stor indendørs trampolinpark med trampoliner på vægge og gulve. Her kan både børn og voksne udfordres med de mange sjove og udfordrende aktiviteter.

JUMP’IT har egen café og organiserer fødselsdagsfest, bachelorpartier og andre arrangementer for skoler, foreninger og virksomheder. Vores mål er at være det sejeste og sjoveste aktivitetspark i Trekantsområdet

Klik på de enkelte aktiviteter neden under for at læse mere om aktiviteten.

 

I hovedmenuen under “Aktiviteter” kan du læse meget mere om:

♥  VALO JUMP – Eneste interaktive trampolinspil i Danmark 
♥  CARDIO WALL – slå din ven i speed og reaktion 
♥  Dodgeball Attack – slå dine venner i på høvdingeboldbanen

♥  Virtual Reality – VR 9D Cinema og Shooting Game
♥  Shuffleboard – sjovt vanedannende spil for hele familien

♥  GYM’IT – for springgymnaster i alderen 6-16 år
♥  Parkour – for drenge/piger i alderen 10-18 år

♥  Blå Mandag 2023
♥  Sommercamp 2023

ValoJump - interaktivt spil

JUMP’IT tilbyder, som den første i Danmark, det interaktive trampolinspil ValoJump. De 4 indbyggede spil er mega sjove og udfordrende og giver med garanti høj puls og sved på panden. Se om du kan slå highscoren eller dine venner.

Cardio Wall - interaktivt spil

Cardio Wall er et interaktivt spil på trampolin, som kan spilles af en eller to mod hinanden. Du kan teste din speed eller reaktionsevne på de blinkende LED-lamper. Kan du måske slå din bedste ven?

FREE JUMP

Med 2800 m2 væg-til-væg trampoliner bliver du indbudt til at hoppe på dem alle. Gør det til et mål, at få hoppet på hver eneste trampolin. Der venter dig en sjov og udfordrende leg.

DODGEBALL - RAM DINE VENNER

Vores Dodgeball-bane er et indrammet trampolinområde, så hop og kasten med bløde skumbolde bliver en vild krig, hvor det gælder om ikke at blive ramt – og ramme de andre på den anden side af midterlinjen.

Du kan også lave dit eget dodgeball team og udfordre dine venner eller familie.

POMMESFRITES - SKUMGRAVE

Tag et stort hop og dyk ned i vores mange store pommesfrites skumgrave. Vi holder løbende vores skumgrave rene og sikre, så du ingen undskyldning har for at kaste dig ud på bagdelen eller ryggen.

BATTLE BEAM - VIP DINE VENNER AF PINDEN

Er du stærkere og/eller klogere end din fjende på den anden side af Battle Beam bjælken? Hvis du er, så vinder du helt sikkert. Vores store puffer kræver nemlig snilde, kløgt og teknik, hvis du skal vinde kampen. Er der noget bedre end at se sin modstander falde tungt ned i den store pommesfrites skumgrav og mærke sejrens sødme.

HIGH PERFORMANCE

JUMP’IT råder over 4 store high performance trampoliner, hvor du ud over adrenalinsuset får rig mulighed for at ”walke” op ad de høje vægge. Området er et must for alle parkour- og trampolinentusiaster.

MINI JUMP (FOR 0-4 ÅR)

Hvorfor er det kun de store børn, der skal have mulighed for at springe i trampolin? Nej vel. Derfor er JUMP’IT også for børn i alderen 0-4 år, hvor de små poder får afprøvet deres koordinering og motorik gennem aktiv og sjov leg. Bemærk, at børn under 5 år altid skal være i følge med en voksen, da vi ikke har et egentlig miniput-område.

JUMP’IT har specielle JUMP Kids dage, hvor børn og deres forældre får mulighed for et par hyggelige stunder og møde andre småbørnsforældre.

WALK THE WALL

Lær at gå på væggen i vores High Performance-område! Bounce på din ryg og gå op i væggen. Det ser mega sejt ud – dem der kan.

LONG RUN

JUMP’IT har to lange Long Run trampoliner, hvor den ene er udstyret med to “pukler” man kan hoppe op på eller over.

SLAM DUNK - DUNK SOM EN PRO

Vil du dunke som en pro, så har JUMP’IT to basketball-kurve, hvor du kan hoppe i trampolinen og komme så højt op i luften, at det må føles som en professionel basketballspiller.

NINJA WARRIOR - en udfordrende forhindringsbane

Prøve vores udfordrende Ninja Warrior forhindringsbane – den giver sved på panden og smil på læben. Banen består af nogle forskellige forhindringer, som du skal igennem for at gennemføre – forhindringerne har forskellige sværhedsgrader (fra let til svær) – god fornøjelse 🙂

SPYDER-TOWER - fald ned gennem nettet....

Prøv JUMP’ IT’s nye SPYDER-TOWER. Tør du lade dig falde 6 m. ned gennem nettet …. måske du bliver fanget undervejs 🙂

En udfordrende og spændende aktivitet

NYE AKTIVITETER I JUMP’IT

De nyeste aktiviteter i JUMP’IT er Danmarkspremieren VALO JUMP og CARDIO WALL, der begge er to super sjove interaktive trampolinaktiviteter. Derudover har vi netop installeret det store SPYDER-TOWER. Vi vil hen over foråret og sommeren udvide med endnu flere nye aktiviteter. Og det er virkelig fede trampolinaktiviteter.

Følg os på Facebook, deltag i løbende konkurrencer og følg med i, når vi introducerer de nye spændende tiltag her på hjemmesiden.