Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 6022 2241
info@jump-it.dk

Følg os gerne

PARKOUR FEB+MAR

KUNNE DU TÆNKE DIG AT LÆRE PARKOUR?
SÅ KAN DU ALLEREDE NU TILMELDE DIG PARKOUR FEB+MAR 2020

–> Tilmelding i bunden af denne side

 

JUMP’IT starter to parkourhold op 6. februar 2020. Holdene er for begyndere og let øvede i alderen 10 – 18 år.

Da vi startede parkour i november måned 19′ håbede vi på 10-15 deltagere, men vi blev i den grad overrasket over den store tilslutning, så vi var nødsaget til at etablere to hold (der begge blev udsolgt). Og det er vi utrolig stolte over. Det skyldes ikke mindst de meget dygtige og engagerede instruktører.

Parkourholdene feb+mar vil foregå hver torsdag fra hhv. kl. 16.00 og 17.00 – og efterfølgende free jump i 1,5 time efter instruktionen.

JUMP’IT Parkour kører i hele februar og marts måned dvs. to måneder (i alt 7 gange, idet uge 7 er vinterferie) og koster 400,- for de to måneder.

Undervisningen består af 1 time instruktion og herefter 1,5 time Free Jump i trampolinparken.

Vores hold er åben for alle der tør og er over 10 år gammel. Vi glæder os til at se dig.

NB. Sæson 3 bliver med opstart i månederne april/maj/juni 2020 dvs. igen tre måneder.

 

 

 

Hold Beskrivelse

Parkour i sin essens handler om at komme fra punkt A til B så hurtigt og effektivt som muligt. Det handler også om at være kreativ og at kunne udtrykke sig selv hvor end man er. Parkour er en meget aktiv sport, der kræver både hjerne såvel som styrke.

På vores hold hos JUMP’IT Parkour for begyndere og let øvede vil vi undervise i, hvordan man sjovt og sikkert kan udøve parkour i vores trampolinpark. Under træningen vil man bl.a. lære grundteknikkerne, flow og sikkerhedsregler. Undervisningen vil også være en god platform til at begynde at lave parkour uden for parken.

Parkour kræver mod og en lyst for at lære. Man skal være klar på at være meget aktiv og udfordre sig selv både fysisk og psykisk. Det er nødvendigt at være udstyret med løst, behageligt tøj, og ikke at være iklædt smykker, halskæder, øreringe, briller etc., som man ikke kan styre under træningen.

 

BOOK PARKOUR