Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 6022 2241
info@jump-it.dk

Følg os gerne

PARKOUR FEB+MAR

KUNNE DU TÆNKE DIG AT LÆRE PARKOUR?
PARKOUR MAJ+JUNI 2020

PARKOUR MAJ + JUNI 2020

UPDATE: Vi forsætter med Parkour – hvis og såfremt at Danmark er normaliseret til den tid –  der kommer til at hedde maj og juni (dvs. i alt 2 måneder).
 
Tilmelding og mere info følger start april 2020. Du kan IKKE tilmelde dig endnu, men du får besked på vores website samt nyhedsbrev, når der er åben for tilmelding.

 

JUMP’IT starter parkourhold op maj og juni måned 2020. Holdene er for begyndere og let øvede i alderen 10 – 18 år.

Da vi startede parkour i november måned 19′ håbede vi på 10-15 deltagere, men vi blev i den grad overrasket over den store tilslutning, så vi var nødsaget til at etablere to hold (der begge blev udsolgt). Og det er vi utrolig stolte over. Det skyldes ikke mindst de meget dygtige og engagerede instruktører.

Parkourholdene maj og juni måned vil foregå hver torsdag fra hhv. kl. 16.15 og 17.15 samt tirsdag 17.15 – og efterfølgende free jump i 1,5 time efter instruktionen.

JUMP’IT Parkour kører i hele maj og juni måned dvs. to måneder og koster 450,- for de to måneder. Ønsker du at gå to gange i ugen dvs. tirsdag og torsdag koster det 585,-.

Undervisningen består af 1 time instruktion og herefter 1,5 time Free Jump i trampolinparken.

Vores hold er åben for alle der tør og er over 10 år gammel. Vi glæder os til at se dig.

 

 

 

Hold Beskrivelse

Parkour i sin essens handler om at komme fra punkt A til B så hurtigt og effektivt som muligt. Det handler også om at være kreativ og at kunne udtrykke sig selv hvor end man er. Parkour er en meget aktiv sport, der kræver både hjerne såvel som styrke.

På vores hold hos JUMP’IT Parkour for begyndere og let øvede vil vi undervise i, hvordan man sjovt og sikkert kan udøve parkour i vores trampolinpark. Under træningen vil man bl.a. lære grundteknikkerne, flow og sikkerhedsregler. Undervisningen vil også være en god platform til at begynde at lave parkour uden for parken.

Parkour kræver mod og en lyst for at lære. Man skal være klar på at være meget aktiv og udfordre sig selv både fysisk og psykisk. Det er nødvendigt at være udstyret med løst, behageligt tøj, og ikke at være iklædt smykker, halskæder, øreringe, briller etc., som man ikke kan styre under træningen.

 

BOOK PARKOUR

JUMP'IT har lukket indtil forventeligt en gang i august - alt efter hvad folketinget og myndighederne beslutter!