Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 6022 2241
info@jump-it.dk

Følg os gerne

PARKOUR

KUNNE DU TÆNKE DIG AT LÆRE PARKOUR?
Tilmeld dig her

 

JUMP’IT starter et parkourhold op 7. november 2019. Holdet er for begyndere og let øvede i alderen 10 – 18 år.

Parkourholdet vil foregå hver torsdag fra kl. 17.00 til 19.30 i hele nov/dec/jan dvs. tre måneder (i alt 11 gange) og koster 550,- for alle tre måneder

Undervisningen består af 1 time instruktion og herefter 1,5 time Free Jump i trampolinparken.

 

 

 

Hold Beskrivelse

Parkour i sin essens handler om at komme fra punkt A til B så hurtigt og effektivt som muligt. Det handler også om at være kreativ og at kunne udtrykke sig selv hvor end man er. Parkour er en meget aktiv sport, der kræver både hjerne såvel som styrke.

På vores hold hos JUMP’IT Parkour for begyndere og let øvede vil vi undervise i, hvordan man sjovt og sikkert kan udøve parkour i vores trampolinpark. Under træningen vil man bl.a. lære grundteknikkerne, flow og sikkerhedsregler. Undervisningen vil også være en god platform til at begynde at lave parkour uden for parken.

Parkour kræver mod og en lyst for at lære. Man skal være klar på at være meget aktiv og udfordre sig selv både fysisk og psykisk. Det er nødvendigt at være udstyret med løst, behageligt tøj, og ikke at være iklædt smykker, halskæder, øreringe, briller etc., som man ikke kan styre under træningen.

 

Tilmeld dig her

Vores hold er åben for alle der tør og er over 10 år gammel. Vi glæder os til at se dig.

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. jkljdlkjlsjlkdjs Luk