Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

BOOK PARTY

VÆLG DEN ØNSKEDE DATO OG PARTY PAKKE

Du kan booke en af vores tre Partypakker i nedenstående formular:

1) Do ‘it Yourself populær – du medbringer selv din egen madkurv (vi sørger for opdækning & vandkander)

2) We do ‘it – moderne – vælg fx A) pizza, B) nuggets eller C) pølsehorn – (alle med pommes frites og ml. slushice samt saftevand/vandkander)

3) We do ‘it – klassisk – med boller, brunsviger og kakao (samt saftevand/vandkander)

4) Do ‘it Yourself – Virtual Reality – du medbringer selv din egen madkurv. Vi hjælper med vr! (vi sørger for opdækning & vandkander)

Der er vandkander inkl. i alle tre fødselsdagspakker.

Praktisk information:

 • Entré betales kun af dem, der ønsker at hoppe. Hvis du blot vil opholde dig i vores hoppeområde og observere, behøver du ikke at betale entré.
    • (Kun aktive gæster betaler entré og får bordreservation. Ikke-hoppende gæster, der ønsker en siddeplads, men ikke skal hoppe, kan komme ind til en reduceret pris.)
 • Som vært for et fødselsdags-arrangement kan du komme 20 min. før booket tid, sammen med dine gæster – det er rigelig tid, til at få dem tjekket ind, se en sikkerhedsvideo m.m.
    • (Dog kan der forekomme ventetid ved højtider, da udskiftning mellem arrangementer sker løbende igennem dagen).
 • Skridsikre strømper er med i prisen og er påkrævet at have på mens man er aktiv i trampolinområdet.
 • JA … vi tillader i JUMP’IT at man selv kan tage sin egen madkurv med og det gælder også ved fødselsdagsarrangementer (Partypakke DO’IT YOURSELF). Det ændrer ikke på, at vi stadig står for en festlig opdækning før og afrydning bagefter – og alt det midt imellem.
 • Personale der KAN hjælpe med underholdning i form af høvdingebold og/eller andre sjove lege, fortæl venligst personalet at i ønsker de byder ind med noget underholdning – da personalet ellers ikke gør dette – de vil ikke være tilstede hele tiden under fødselsdagen.
 • Vær opmærksom på, at nogle af vores VR-maskiner kan have alders- eller højdebegrænsninger. 
 • Før booking bedes du venligst bekræfte, om nogen af vores pakker eller aktiviteter har begrænsninger for deltagelse baseret på alder, højde, helbred eller andre karakteristiker. 
   • Vi opfordrer dig til nøje at gennemlæse alle detaljer for de enkelte aktiviteter for at sikre, at de er passende for alle deltagere. Det er vigtigt for os at sikre en sikker og sjov oplevelse for alle vores gæster.
  •  
   • Bemærk, at vi ikke kan tage ansvar for eventuelle misforståelser vedrørende vores sundheds- og sikkerhedsregler. Vi er her for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, før du booker.
Lidt Om Fødselsdagen

Skab en fantastisk fødselsdagsfest hos JUMP’IT Trampolinpark! Alle vores “DO’IT”-pakker inkluderer 2,5 timers frit spring i hele parken. Vi står for det hele, fra festlig dekoration til valget mellem klassiske godbidder som boller, brunsviger og varm chokolade eller en mere street-inspireret menu med pizza, pølsehorn, nuggets, pomfritter og sodavand.

Vælg også vores populære DO’IT YOURSELF-pakke, hvor du medbringer din egen mad, men vi tager stadig os af opdækning og oprydning.

Vores vært sørger for, at fødselsdagen bliver uforglemmelig for både fødselsdagsbarnet og forældrene. Vi står for alt fra start til slut, så forældrene kan slappe af og nyde festen. De er også velkomne til at hoppe med i trampolinparken – hvis de tør udfordre deres “gamle” lemmer

BOOK PARTY HER - betaling ved ankomst !

BRUG FOR ET INVITATIONSKORT TIL FØDSELSDAG?

Du kan hente vores fødselsdagskort / invitationskort, hvis du står og skal holde fødselsdag i JUMP’IT.

Version 1: Det vil glæde mig, at se dig til min fødselsdag
Hent her (PDF-fil ca. 8 mb)

Version 2: Det vil glæde os, at se dig til vores fødselsdag
Hent her (PDF-fil ca. 8 mb)

Version 3: Det vil glæde mig, at se dig til min fødselsdag – BLÅ
Hent her (PDF-fil ca. 8 mb)

Version 4: Det vil glæde mig, at se dig til min fødselsdag – PINK
Hent her (PDF-fil ca. 8 mb)

HAR DU YDERLIGERE SPØRGSMÅL VEDR. FØDSELSDAGSARRANGEMENT I JUMP’IT?

Kontakt os på party@jump-it.dk eller 7370 9490 for yderligere information samt booking af Party JUMP.

Er jeres fødselsdagsselskab større end 15 personer, så tag ligeledes fat i os, så reserverer vi to partyzoner (eller flere hvis der er behov for det).