Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

Interaktive spil

Prøv Valo Jump, Cardio Wall og Dodge Attack
DANMARKSPREMIERE I JUMP'IT

ValoJump fra Valo Motion er et herresjovt interaktivt spil.

JUMP’IT lancerer som den første i Danmark ValoJump, der er et sjovt og udfordrende interaktivt spil udført på en trampolin.

Vi er super glade og stolte over at kunne præsentere ValoJump i JUMP’IT og at vi som den første trampolinpark i Danmark kan tilbyde denne sjove og udfordrende interaktive aktivitet.

De forskellige spil på ValoJump er designet til at kunne spilles på ethvert trampolinniveau og af alle – børn som voksne. Det der gør spillet unikt, er, at man ”leger” sig gennem sjov motion samtidigt med, at man får en anderledes fed digital trampolinoplevelse.

Kom forbi Kolding Trampolinpark og se om du kan slå dagens eller ugens highscore.

 

 

HAR DU EN BEDRE KASTEARM END DINE VENNER

Slå dine venner på modsatte side af DodgeBall banen – hvis du kan😜👊💪🏼 Men det kræver, du har en bedre og mere præcis kastearm end dem.

JUMP’IT’s nyeste interaktive spil er Dodge Attack, hvor du på 2 minutter skal forsøge at ramme flere målskiver/point på modsatte banehalvdel end dine modstandere. Der er hylende sjovt og får med garanti pulsen og adrenalinen op i det røde felt.

SLÅ DIN VEN - I SPEED OG REAKTIONSEVNE

JUMP’IT præsenterer endnu en sjov og underholdende nyhed i Kolding Trampolinpark. Cardio Wall er seneste skud på stammen og er et interaktivt spil på trampolin, som kan spilles af en eller to mod hinanden. Du kan teste din speed eller reaktionsevne på de blinkende LED-lamper. Men det kræver masser af sved på panden. Men sjovt er det 🙂

Prøv om du kan slå din bedste ven.