Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 6022 2241
info@jump-it.dk

Følg os gerne

BETINGELSER

BETINGELSER

BETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER

JUMP-IT ApS
CVR-nr. 40167471
C. F. Tietgens Vej 10
6000 Kolding
info@jump-it.dk
Tlf. (+45) 73 70 94 90

BETALING

JUMP’IT modtager – både fysisk i parken samt i vores online bookingsystem – betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB, PayPal og American Expres.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Beløbet hæves på dit betalingskort, når din reservation er registreret eller din fysiske vare afsendt fra postadressen.

JUMP-IT APS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler fysiske varer hos os fx ved køb i webshoppen eller i vores trampolinpark

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din bestilling

Du skal inden 14 dage efter bestilling give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at benytte vores Fortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Online booking

Køb af en entrebilletter, gavekort og klippekort mv til JUMP’IT er ikke omfattet af fortrydelsesretten i forbrugeraftaleloven (Jvf. gældende lov og forbrugerombudsmanden), hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (der kan fx være tale om billetter til fodboldkampe, koncerter, biografbilletter og lignende.)

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes/indleveres til:

JUMP-IT APS
C. F. Tietgens Vej 10
6000 Kolding

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

REFUSION

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

PERSONDATAPOLITIK

I forbindelse med køb, er det nødvendigt, at du angiver oplysninger som fx navn, adresse, og e-mail adresse. Du kan også oprette en profil med yderligere oplysninger. Jump-it ApS videregiver ikke nogen oplysningerne til 3. part. Som kunde kan du altid få indsigt i de oplysninger Jump-it ApS har registreret om dig. Du kan også gøre indsigelse mod registreringen i henhold til persondatalovens regler herom. Vi sletter alle data – vi måtte ligge inde med i forb. med det foretagede køb – efter 12 måneder

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@jump-it.dk.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Jeg erklærer hermed, at jeg på egne vegne, samt dem jeg evt. booker for eller sender gavekort til, at ved brugen af trampoliner og andre aktiviteter i JUMP’IT, deltager i en ekstrem sport, og at dette udelukkende sker på egen risiko. Ligeledes accepteres risikoen for deltagelse og til at acceptere risikoen og ansvaret for skader på os selv eller andre gæster i brugen af trampoliner og andre aktiviteter i JUMP’IT.

Jeg erklærer yderligere, at jeg på egne vegne, samt dem jeg evt. booker for eller sender gavekort til, også accepterer, at eventuelle skader på mig selv eller andre gæster ikke bliver kompenseret af hverken JUMP’IT, ejerne af udstyret, ejeren af ejendommen hvor aktiviteten udføres eller af anden tredjepart, der måtte være forbundet disse parter. Derimod påtager gæster og brugere selv det fulde ansvar for skader forvoldt af dem selv på enten personer eller materialer som følge af handlinger, der er i uoverensstemmelse med de modtagende instruktioner fra JUMPÍT og dets personale. Gæster og brugere bekræfter ligeledes, at de ikke er under indflydelse af alkohol eller euforiserende stoffer, og JUMPÍT ved evt. mistanke har ret til at nægte dem adgang til aktiviteterne såfremt de vurderer, at det vil påvirke sikkerheden i parken. Ligeledes må de ikke lide af sygdomme, der kan påvirke sikkerheden for dem selv eller andre gæster, og at de oplyser personalet i JUMPÍT om eventuelle lidelser, der kan skabe tvivl om mulighed for deltagelse. Det er ej heller tilladt at benytte aktiviteterne under graviditet.

Ved accept af betingelserne, erklærer jeg på egne vegne samt dem jeg evt. booker for eller sender gavekort til, at have læst og at være bundet af JUMP’ITs sikkerhedsregler. Disse regler foreskriver, at man selv er forpligtiget til se, forstå og efterleve reglerne i den obligatoriske sikkerhedsvideo/eller mundtlig briefing inden aktiviteterne benyttes. Dette gælder både for mig selv samt enhver person jeg har underskrevet for eller dem jeg evt. booker for eller sender gavekort til. Hvis sikkerhedsreglerne ikke følges, accepteres det samtidigt ved denne accept, at JUMP’IT Trampolinpark kan bortvise gæster uden billet refundering eller anden kompensation.

Yderligere accepteres det, at JUMPÍT ikke kan stilles til ansvar for nogen former for eventuel personskade, materielle skader, tyveri eller lignende.

VIDEOOVERVÅGNING

Jeg accepterer brugen af videoovervågning af helbreds- og sikkerhedsmæssige hensyn. Videooptagelser er på vores server i en periode på mindre end 60 dage, hvorefter de overskriver sig selv. Ingen data deles med en tredjepart, medmindre det kræves af loven.

SPRING- OG HOPPEREGLER I JUMP’IT

Følgende regler er vigtige og obligatoriske!

 1. Trampolinområdet må kun benyttes med godkendte strømper af JUMP’IT
 2. Der må altid kun være én person på en trampolin af gangen
 3. Du må kun opholde dig på trampolinområdet med tomme lommer
 4. Af sikkerhedsmæssige hensyn, bedes du tage genstande som ure, bælter og smykker af.
 5. Det er ikke tilladt at have tyggegummi, slik eller andet i munden mens du benytter aktiviteterne.
 6. Løb og skub er ikke tilladt og kan medføre bortvisning
 7. Hop kun på trampolinens dug. Hop eller land aldrig på polstringen.
 8. Enkelte saltoer må kun udføres, hvis du har styr på det
 9. Der må ikke laves dobbelte saltoer
 10. Du må maksimalt lave to saltoer efter hinanden
 11. Der må ikke laves saltoer fra én trampolin til en anden
 12. Der må ikke klatres op af de skæve trampolinvægge
 13. Der må ikke hoppes med vilje ind i nettene
 14. Sæt dig venligt ikke på kanterne eller på selve trampolinen. Skal du holde pause, skal du venligst forlade trampolinerne
 15. Vi anbefaler at tage brillerne af ved benyttelse af aktiviteterne
 16. Vis respekt og ansvar over for andre
 17. Der må ikke medbringes mad- eller drikkevarer i trampolinområdet
 18. Aktiviteterne må ikke benyttes, hvis du har indtaget alkohol eller stoffer eller er gravid
 19. Opfordringer af personalet skal adlydes omgående
 20. Informer straks personalet hvis du opdager, at nogen er kommet til skade
 21. Har du sundhedsmæssige problemer, bedes du venligst konsultere en læge inden brug af aktiviteterne.
 22. Benyttelse af alle aktiviteter er på egen risiko.
 23. Udvis hensyn! Især for dem som er yngre
 24. Max vægt er begrænset til 120 kg per person
 25. Efterlev de foreskrevne regler for brug af de forskellige aktiviteter – herunder alder, evt. højde mv.
 26. Ankomst til parken – min. 20 minutter før den bookede tid.

HUSK AT HA´ DET SJOVT – JUST JUMP´IT J

Opdateret 27. januar 2019
JUMP’IT