Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

Hvad siger kunderne

Vi er hammerstolte af de mange fine anmeldelser, vi får af vores mange kunder. Herunder kan du se, hvad JUMP’ITs kunder siger om et besøg i trampolinparken.

Anmeldelser fra Google
JUMP'IT - KOLDING TRAMPOLINPARK
4.3
Based on 149 reviews
powered by Google
Steffan Søbye
Steffan Søbye
11:05 06 Mar 20
Fedt sted - især for børn. Selv vores 2 årige havde det sjovt og det samme med den store.
Mark Lindberg
Mark Lindberg
07:48 23 Feb 20
Dejligt sted, og til en fornuftig pris
Lilly Andersen
Lilly Andersen
14:39 17 Jan 20
Det var så sjovt, jeg der med min klasse og vi hygget os Mega meget. Kan klart anbefales at tage der hen.
WolfPuppy 1712
WolfPuppy 1712
19:19 05 Jan 20
Der var meget af det samme, men forhindringsbanen var lidt svær og som forventet udfordrende, men det var stadig... hyggeligt og spillene i det lille hjørne havde virkelig fået opmærksomheden af mine søskende. Jeg prøvede selv at lave et "Cat Pass", men de ting man springer over var lidt for høje til sidst så jeg fokuserede mest bare på at komme overlæs mere
Mette H
Mette H
10:11 03 Dec 19
Godt sted til børnefødselsdag! Kander med vand og trampolin-strømper indeholdt i prisen. Personalet er utroligt... sikkerheds- og servicemindede. Et stort plus er også at man selv kan vælge at medbringe mad/kage mv og at personalet gerne vil sætte aktiviteter i gang.læs mere
Jens Nellemann
Jens Nellemann
05:50 29 Nov 19
Børnene hyggede sig fint men som voksen der ikke skal hoppe men se på er det mindre sjovt og maden fra deres bix er... langt under middel. Så tag selv mad og underholdning med der er borde og bænke hvor man kan spise medbragt madlæs mere
Frank Osberg
Frank Osberg
14:57 07 Oct 19
Super hyggeligt sted... Ungerne hyggede sig helt vildt.. Men det var sindsygt koldt... Som i virkelig koldt... For... forældre som venter og ikkr er aktiv er det ikke acceptabelt at man har det så koldt... Virkelig et mega minus...læs mere
Se alle anmeldelser
Anmeldelser fra Facebook
Jump'it - Kolding Trampolinpark
4.7
Based on 29 reviews
drevet af Facebook
Emil Rasmussen
Emil Rasmussen
2020-07-10T13:05:32+0000
At de har god service og crewet snakker med dig
Waheed Watandost
Waheed Watandost
2020-07-07T10:05:28+0000
Jeg har i går 06.07.2020 taget min 3 nevø og niece med til Jump it Kolding. De havde glædet sig til det og hyggede... sig rigtig meget. Dog blev de ked af det og havde en virkelig dårlig oplevelse til sidst. Der var computer, mus og tastatur ved udgangen. Min nevø har desværre kommet til at røre musen og tastaturet. Der kom hurtig en medarbejder og råbte af ham. Er du blind der står at det kun må benyttes af personale sagde han. Man snakker ikke sådan til et barn. Det var uacceptabel opførelse af medarbejderen. Han kunne sagtens være rolig og sige det på en pænt måde. Kære Jump it Kolding være venligst at ansætte mennesker der ved hvordan man snakker til børn. Når man ikke ved hvordan man snakker til børn så synes jeg ikke man skal arbejde et sted hvor børn kommer for at hygge sig. Desværre blev det for min nevøer og niece en dårlig oplevelse i går.MvhWaheed Watandostlæs mere
Anita Jeppesen
Anita Jeppesen
2020-07-06T16:45:00+0000
Det bare sjovt og børne venligt og voksen venligt
Kasper Sloth
Kasper Sloth
2020-07-02T12:46:51+0000
fint sted , bare ikke nu mens de har sommer camp da der så er alt for mange på en gang og de ligger og hygge snakker... i de forskellige grave mm samt det nærmest er børn som passer børnlæs mere
Louise Hougaard Nitze
Louise Hougaard Nitze
2020-06-29T05:47:32+0000
Kæmpe store trampolinpark, med masser af aktiviteter. Der er til mange timer god underholdning og aktivitet. Hyggelig... cafe område, hvor forældre kan nyde kaffe og en bog mens børnene slår sig løs. Kan absolut anbefales...læs mere
Jesper Thøstesen
Jesper Thøstesen
2020-06-27T20:58:18+0000
Fantastisk legeplads for børn såvel som voksne.Masser af muligheder for god motion på en sjov måde.
Allan Jessen
Allan Jessen
2020-06-27T13:29:33+0000
Det hele 😊- fantastisk sted for børn i alle aldre 😉Personalet er altid glade og imødekommende og... faciliteterne er helt suveræne med fokus på sikkerhed osv. 😚læs mere
Annette Wolff Hansen
Annette Wolff Hansen
2020-03-01T16:33:55+0000
Vi har lige holdt en fødselsdag for 16 piger og 4 forældre, vi valgte at få det hele arrangeret. Det gør vi ikke... igen, pigerne havde det mega sjovt i trampolin parken. Men den forplejning vi fik er under alt kritik, vi skulle selv spørge efter alt ting, der er ingen personale tilstede. Der bliver lagt op til der er en “vært” der sørger for at fødselsdagen kører både aktiviteter og forplejning, det oplevede vi bestemt ikke. Det var godt vi selv havde frugt og grønt med for ellers havde vi haft 16 sultne piger.læs mere
Laila Christensen
Laila Christensen
2020-02-15T18:07:15+0000
at man kan tage mad med selv og det kun er aktive der betaler for indgang .. samt et venlig personale der hurtig... hjælper hvis der skulle være brug for fx is pose ved et uheldig fald som vi var udefor 👍læs mere
Mikkel Dyhr Spatzek
Mikkel Dyhr Spatzek
2020-01-30T08:53:12+0000
jeg kan helt klart anbefale at tage der op hvis man kan lide at være aktiv eller man bare keder sig der er noget for... alle man kan både hoppe og der er kommet virtual reality alle kan finde noget sjov der er også nogle gode hold som fx parkour og et gymnastik holdlæs mere
Naylu Andersen
Naylu Andersen
2020-01-30T04:55:29+0000
God service, søde personale.
Linda Pedersen
Linda Pedersen
2020-01-17T15:59:28+0000
Jump it - Kolding er det mest fantastiske sted hvis man vil være aktiv og social. Et dejligt smilende personale der... altid er klar til at give en hjælpende hånd, finder man absolut der. De har de fedeste træninger og fantastiske instruktører. Og kommer man i weekenden er der plads til masser af sjov, hop og leg.læs mere
Anette Sterregård
Anette Sterregård
2020-01-12T19:19:09+0000
Tak for nogle rigtige sjove timer i jeres store trampolinpark. Der er rig mulighed for at boltre sig og få brugt en... masse energi. Det er mega sjovt, hvad enten man er barn eller voksen. 😁 Rigtig fine forhold og et dejligt imødekommende personale. Vi kommer gladeligt igen 👌🏼😊læs mere
Mark Lindberg
Mark Lindberg
2019-12-08T12:03:22+0000
Fint sted, med masser af muligheder, nok mest fra 5-6 år og op. Maden er ikke noget at råbe hurra for, men ellers... generelt et fint stedlæs mere
Anja Pedersen
Anja Pedersen
2019-11-23T13:55:35+0000
Det eneste jeg synes, er at maden er dyrt i forhold til man får for pengene... Men ellers er det rigtig et god sted,... som børnene kan få brugt noget energi, når vejret ikke egner sig til andet 😊læs mere
Mathilde Skovby Nørup
Mathilde Skovby Nørup
2019-11-01T13:38:17+0000
Super god og hyggelig ❤️❤️❤️
Rachel Romatz Palmer
Rachel Romatz Palmer
2019-10-14T11:59:32+0000
Cool interactive jumping games and tons of different activities to get the kids moving!
Thomas Skjøth Eriksen
Thomas Skjøth Eriksen
2019-10-07T21:53:18+0000
Det var en fornøjelse at holde børnefødselsdag for min søns klasse i Jump’it😊🤸🏿‍♂️. Venlig... betjening og let med maden der blev serveret ved vores bord og i var friske til at rydde bordet op igen inden vi serverede egen medbragt kage. Børnene havde en fantastisk dag med masser af spring, leg og konkurrencer. Vi kommer helt sikkert igen.læs mere
Olga Minchenkova
Olga Minchenkova
2019-08-17T15:36:01+0000
All was perfect. Kids loved it👌🏻
Trine Mattsson Hansen
Trine Mattsson Hansen
2019-05-05T11:59:04+0000
Er lige kommet hjem efter at have holdt ÆldsteYngelens 11 års fødselsdag i Jump’it, for 13 drenge. De. Havde.... En. Fest! 🎉Vi havde selv mad og drikke med, men drengene havde knapt nok tid til at hælde benzin på motoren. Tiden fløj afsted og vi kunne sende en flok glade og trætte unger med deres forældre hjem, efter 2,5 times trampolin-fest. Vil varmt anbefale det til alle og enhver der ikke har pladsen eller overskuddet til at fejre ungerne i hjemmet. Prisen pr. person uden mad er fair og personalet søde og hjælpsomme 👌🏻Tak for denne gang - vi ses igen 🙏🏻læs mere
Gustav Bruun
Gustav Bruun
2019-04-19T17:07:20+0000
Super sjov trampolinpark med godt personale.😀
Brian Haahr-Nielsen
Brian Haahr-Nielsen
2019-04-17T13:41:04+0000
2 timer flyver afsted - masser af underholdning. Perfekt til fx børnefødselsdag.
Birgitte Askjær Poulsen
Birgitte Askjær Poulsen
2019-04-17T11:31:41+0000
Børnene hyggede sig, personalet var søde og rare
Michelle A. Petersen
Michelle A. Petersen
2019-04-13T10:16:24+0000
Vi havde en fest! lækker hal, god temperatur og støjniveauet var perfekt på trods af mange børn 😍😍 kan varmt... anbefales. god motion og kvalitetstid på 1 gang !!læs mere
Peter Thaisen
Peter Thaisen
2019-03-31T18:40:55+0000
Perfekt fag for tre drenge på 8 og 9 �Dejligt trætte bagefter
Ole Dyrhøj
Ole Dyrhøj
2019-03-08T18:00:15+0000
Vi havde nogle hyggelige timer og børn syntes det var mega fedt 😉
Gitte Nielsen
Gitte Nielsen
2019-03-03T11:28:02+0000
Flot og sjovt trampolin land. Meget venligt og imødekommende personale.
Charlotte Rytter Kristensen
Charlotte Rytter Kristensen
2019-03-02T18:15:20+0000
Vi var til fastelavn og det var super hyggeligt Pandaen røg i skumgraven ❤️
Lene Bach
Lene Bach
2019-02-23T16:32:36+0000
Glæden var stor, da vi igen fik trampolinerne i gang i byen igen, men hvilken skuffelse at opleve centret i de nye... rammer! Vi havde betalt for en time, men måtte gå efter en halv. Sikkerhedsreglerne bliver på ingen måde overholdt og vi oplevede at voksne og børn bare tumlede hovedløst rundt på banerne, hvilket medførte adskillige virkelig potentielt farlige situationer. Ingen regler og foreskrifter på skiltningen blev overholdt. Helt uansvarligt og der var intet synligt personale. Vi kører fremover hellere en time udenfor byen, hvor vi ved, at sikkerheden bliver prioriteret og respekteret.læs mere
Kristina Dalsgaard
Kristina Dalsgaard
2019-02-13T20:12:17+0000
Mega fint sted at gå amok i 😊👍
Michelle Bruun Jespersen
Michelle Bruun Jespersen
2019-02-01T19:44:40+0000
Tak for et par fede timer. Alle 3 unger havde hygget sig helt vildt incl de 2 mødre. vi kommer klart på besøg igen... når i er færdige og har åbnet rigtigt. 👌👌læs mere
Næste anmeldelser