Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

Trampolinpark genåbner med nye ejere efter konkurs

Trampolinpark genåbner med nye ejere efter konkurs

Kolding: Snart kan der igen hoppes på massevis af trampoliner i det tidligere XJump på C.F. Tietgens Vej. Det tidligere XJump på C.F. Tietgens Vej genåbner snart med nye ejere og under navnet Jump’it. Målet er at åbne inden vinterferien.

Den 2800 kvadratmeter store trampolinpark gik konkurs lige før nytår, men nu har tre bekendte fra Fredericia og Odense købt parken, som skifter navn til Jump’it.

AF: STEFFEN NIELSEN STN@JV.DK
Publiceret 21. januar 2019 kl. 11:50

FOTO: Claus Rasmussen er en af de tre folk bag Jump’it, der har overtaget trampolinparken på C.F. Tietgens Vej efter Xjumps konkurs.

– Vi er utrolig glade for, at vi havde muligheden for at overtage lokalerne i Kolding, siger Claus Rasmussen, der sammen med Peter Bille og Bitten Martens står bag Jump’it.

De tre har i cirka et år arbejdet på at åbne deres eget trampolinkoncept i Jylland, men det har være svært at finde egnede lokaler, fortæller Claus Rasmussen. Derfor slog de med det samme til, da muligheden for at overtage parken på C.F. Tietgens Vej bød sig.

Flere ændringer
I øjeblikket arbejder de nye ejere på at gøre trampolinparken klar til genåbning, og forventningen er, at Jump’it kan åbne før vinterferien. I første omgang vil trampolinparken ligne sig selv, men henover foråret og sommeren vil der ske en række forandringer med konceptet – blandt andet i forhold til lys, lyd og udvalget af trampolinaktiviteter. Og så vil det i modsætning til tidligere blive tilladt for gæsterne at medbringe egen madkurv til Jump’it.

Folkene bag Jump’it kan endnu ikke melde en præcis åbningsdato ud, men man kan holde sig opdateret på www.jump-it.dk og trampolinparkens facebookside.