Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 6022 2241
info@jump-it.dk

Følg os gerne

AKTIVITETER

Et væld af aktiviteter

JUMP’IT er en 2.800 m2 stor indendørs trampolinpark med trampoliner på vægge og gulve. Her kan både børn og voksne udfordres med de mange sjove og udfordrende aktiviteter.

JUMP’IT har egen café og organiserer fødselsdagsfest, bachelorpartier og andre arrangementer for skoler, foreninger og virksomheder. Vores mål er at være det sejeste og sjoveste aktivitetspark i Trekantsområdet

Klik på de enkelte aktiviteter neden under for at læse mere om aktiviteten.

Booking

Vi har et begrænset antal pladser i parken. Vi anbefaler derfor, at du reserverer tid på forhånd, så du er sikker på en hoppetid og ikke skal vente, hvis vi i visse tidsrum er fuldt booket.

Brug knappen “Book Nu” øverst på siden. Hvis den ønskede tid ikke vises, betyder det at tiden er fuldt booket, og så skal du vælge et andet tidspunkt. Betaling sker ved ankomst til JUMP’IT.

“Drop-in” -besøg er naturligvis også mulige, men så risikerer du at vente, hvis parken er fuld.

Mød op ca. 15-20 minutter før starttidspunktet for at tjekke ind, komme af med dit overtøj og se vores  sikkerhedsvideo.

ValoJump - interaktivt spil

JUMP’IT tilbyder, som den første i Danmark, det interaktive trampolinspil ValoJump. De to spil er mega sjove og udfordrende og giver med garanti høj puls og sved på panden. Se om du kan slå highscoren eller dine venner.

Cardio Wall - interaktivt spil

Cardio Wall er et interaktivt spil på trampolin, som kan spilles af en eller to mod hinanden. Du kan teste din speed eller reaktionsevne på de blinkende LED-lamper. Kan du måske slå din bedste ven?

FREE JUMP

Med 2800 m2 væg-til-væg trampoliner bliver du indbudt til at hoppe på dem alle. Gør det til et mål, at få hoppet på hver eneste trampolin. Der venter dig en sjov og udfordrende leg.

DODGEBALL - RAM DINE VENNER

Vores Dodgeball-bane er et indrammet trampolinområde, så hop og kasten med bløde skumbolde bliver en vild krig, hvor det gælder om ikke at blive ramt – og ramme de andre på den anden side af midterlinjen.

Du kan også lave dit eget dodgeball team og udfordre dine venner eller familie.

POMMESFRITES - SKUMGRAVE

Tag et stort hop og dyk ned i vores mange store pommesfrites skumgrave. Vi holder løbende vores skumgrave rene og sikre, så du ingen undskyldning har for at kaste dig ud på bagdelen eller ryggen.

BATTLE BEAM - VIP DINE VENNER AF PINDEN

Er du stærkere og/eller klogere end din fjende på den anden side af Battle Beam bjælken? Hvis du er, så vinder du helt sikkert. Vores store puffer kræver nemlig snilde, kløgt og teknik, hvis du skal vinde kampen. Er der noget bedre end at se sin modstander falde tungt ned i den store pommesfrites skumgrav og mærke sejrens sødme.

HIGH PERFORMANCE

JUMP’IT råder over 4 store high performance trampoliner, hvor du ud over adrenalinsuset får rig mulighed for at ”walke” op ad de høje vægge. Området er et must for alle parkour- og trampolinentusiaster.

MINI JUMP (FOR 0-4 ÅR)

Hvorfor er det kun de store børn, der skal have mulighed for at springe i trampolin? Nej vel. Derfor er JUMP’IT også for børn i alderen 0-4 år, hvor de små poder får afprøvet deres koordinering og motorik gennem aktiv og sjov leg. Bemærk, at børn under 5 år altid skal være i følge med en voksen, da vi ikke har et egentlig miniput-område.

JUMP’IT har specielle JUMP Kids dage, hvor børn og deres forældre får mulighed for et par hyggelige stunder og møde andre småbørnsforældre.

WALK THE WALL

Lær at gå på væggen i vores High Performance-område! Bounce på din ryg og gå op i væggen. Det ser mega sejt ud – dem der kan.

LONG RUN

JUMP’IT har to lange Long Run trampoliner, hvor den ene er udstyret med to “pukler” man kan hoppe op på eller over.

SLAM DUNK - DUNK SOM EN PRO

Vil du dunke som en pro, så har JUMP’IT to basketball-kurve, hvor du kan hoppe i trampolinen og komme så højt op i luften, at det må føles som en professionel basketballspiller.

NYE AKTIVITETER I JUMP’IT

 

JUMP’IT vil hen over foråret og sommeren udvide med flere nye aktiviteter. Og det er virkelig fede trampolinaktiviteter.

Følg os på Facebook, deltag i løbende konkurrencer og følg med i, når vi introducerer de nye spændende tiltag.