Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

COVID19-update

Tag trygt i JUMP´IT under corona 🙂

Opdateret d. 11. november 2021

JUMP´IT deltager vi aktivt i kampen mod COVID-19.

Dette gør vi ved at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer for indendørs fritidsaktiviteter mv.

Retningsliner under jeres besøg i parken:

Fra d. 12. november 2021 genindføres krav om visning af gyldigt Corona-pas ved besøg i parken. Dette gælder dog kun personer over 15 år:

Dit coronapas er gyldigt: hvis du er vaccineret, har et negativt testsvar (PCR eller lyntest/antigen) eller har været smittet med COVID-19 inden for de seneste seks måneder.

Dette sørger vi for: 👍

–              God plads og begrænset antal gæster i parken: Vi sørger for at der er god plads både i caféområdet og i selve trampolinparken. JUMP´IT består af ca. 2800 m2 trampoliner og gulvplads, så vi har rigeligt af plads. Vi har således intet problem med at opfylde myndighedernes krav om 4m2 per gæst – vi er ikke i nærheden af dette!

–              Masser af håndsprit: Vi har flere steder i parken sat håndsprit frem så det er nemt tilgængeligt for alle. Du vil jævnligt støde på sprit-stationer overalt i parken (også ved ind- og udgange til både park og trampolin områder).  

–              God hygiejne og rengøring: Vi sørger for at der jævnligt er afspritning af forskellige kontaktflader rundt omkring i receptionen, caféen og blandt trampolinerne. Alle vores ansatte sørger for at vaske hænder og spritte dem af ved ankomst på arbejde samt i løbet af dagen. Alle ansatte bærer mundbind hele tiden (undtaget er dog ved betjening bag plexiglasskærm)

Således sikrer vi sammen en sikker afvikling af en dejlig aktiv dag 🙂